Legion 5 Gen 6 (17, AMD)

Legion 5 Gen 6 (17, AMD)

Наменски создадени перформанси

Искусете ги најновите игри на Legion 5 (17" AMD). AI-оптимизираните подобрувачи на перформансите ви обезбедуваат сѐ што ви треба за да се натпреварувате и да создавате содржина како професионалец на AMD Ryzen™ процесорите и NVIDIA® GeForce RTX™ 30 серијата на графички.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Legion 5 Gen 6 (17" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Legion 5 (17" AMD)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping