Ideapad Y910 (17)

Ideapad Y910 (17)

ИГРАЈТЕ КАКО ПРОФЕСИОНАЛЕЦ.

Добијте исклучителни gaming перформанси со квалитети на десктоп, во IdeaPad Y910 лаптоп со екран од 17,3”– надополнет со 6th Gen Intel Core моќност за процесирање и NVIDIA® GeForce® дискретна графика. Со својата тастатура со исклучително брза реакција и позадинското осветлување, турбо засилувањето, како и термалното ладење, ќе ви овозможи целосна контрола, додека дополнителната меморија и супербрзите опции за внатрешен простор ќе ви овозможат дополнителна сила за да ги надминете сите, насекаде.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideapad Y910 (17)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Ideapad Y910 (17)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping