СОЛИДНИ ПРЕНОСНИ КОМПЈУТЕРИ ЗА ИГРАЊЕ

Направени за тие што сакаат да играат во движење, Ideapad™ Y700 преносните компјутери имаат многу моќ, голем број мултимедијални карактеристики и специјализирана галантерија за играње за да ве стави во центарот на дејството, секаде.