Ideapad Y700 (14)

Ideapad Y700 (14)

14" ИЗВОНРЕДЕН ПРЕНОСЕН КОМПЈУТЕР ЗА ИГРАЊЕ.

• Силна quad-core процесорска моќ
• Опции за дискретна графика и внатрешен простор
• Мултимедијален екран со висока дефиниција
• Звучници и сабвуфер за опкружувачки звук
• Ладење за сериозно играње
• Најмодерна галантерија

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideapad Y700 (14)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Ideapad Y700 (14)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping