Ideapad Miix 510

Ideapad Miix 510

Патувајте секаде со овој 2-in-1 лаптоп

Работа или игра — вие одлучете. 12,2" Lenovo Miix 510 е 2-in-1 компјутер кој е адаптира на секој момент. Со својот тенок дизајн, уникатни шарки како каиш од часовник и исклучителни перформанси, слободно можете да се потпрете на Miix 510 да ве води низ секоја ситуација. Едноставно отстранете ја тастатурата и користете го touch екранот или бидете креативни со опционалното Lenovo Active Pen. Секаде и секогаш.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideapad Miix 510" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Ideapad Miix 510Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping