Ideapad Miix 310

Ideapad Miix 310

ПРИСТАПЕН 2-IN-1 КОМПЈУТЕР ЗА ЦЕЛОДНЕВНА КОНЕКТИВНОСТ

10” таблет и компјутер во едно, пристапниот Miix 310 е извонредно мобилен, така што нема да се чувствувате ограничени од безжичниот сигнал, физичката тастатура или буџетот. Опционалната LTE значи дека можете да бидете онлајн без разлика дали се достапни мобилни податоци. Отстранливата тастатура многу лесно овозможува конвертирање од компјутер во режим на таблет и батеријата може да трае до 10 часа поддржувајќи локално прикажување видео на преубавиот екран. Земете го со вас секаде!

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideapad Miix 310" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Ideapad Miix 310Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping