РАЗЛИЧНИ СТИЛОВИ, ИЗВОНРЕДНИ ПЕРФОРМАНСИ

Лаптопи за почетници за секојдневна употреба. Преносни компјутери со високи перформанси за сериозни играчи. Конвертибилни компјутери за тие што сакаат забава во движење. Има Ideapad за секого. Обединувајќи форма, функција, стил и забава, секој Ideapad дава брзи перформанси на кои може да сметате.

 1. A productivity powerhouse
  Tailor-made for content creation

 2. Detach from the ordinary
  Free yourself from the usual laptop experience with the sleek IdeaPad Duet.

 3. Ambitious 2-in-1 laptop
  Multimode with touchscreen, perfect for work & school

 4. МОЌНИ, ТЕНКИ И ЛЕСНИ МУЛТИМЕДИЈАЛНИ ЛАПТОПИ
  Лаптопи кои комбинираат голем број мултимедијални карактеристики со супериорна моќ.

 5. ПРИСТАПНИ, ТЕНКИ И ЛЕСНИ ЛАПТОПИ
  Лаптопи со поволни цени со супербрза интернет брзина како стандард.

 6. ПРИСТАПНИ ПЕРСОНАЛНИ ЛАПТОПИ
  Продуктивни основни лаптопи по многу поволни цени.

 7. Affordable thin-&-light laptops
  Budget-friendly ultraslim laptops for everyday use.

 8. Traditional, accessible laptops
  Affordable laptops for everyday use

 9. Budget-friendly 2-in-1 laptops
  Versatile 2-in-1 laptops for any budget.