ЛАПТОПИ ОД СЛЕДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ

Моќни мултимедијални преносни компјутери со процесори и дискретна графика од следната генерација како стандард.