Ideapad 710s (13)

Ideapad 710s (13)

ПЕРФОРМАНСИ КОИ ВООДУШЕВУВААТ, ДИЗАЈН КОЈ ПЛЕНУВА

Со процесирање од наредната генерација, исклучително богата графика и напредна SSD технологија, лесниот 13,3" IdeaPad 710S е толку моќен колку што е и пренослив. Нудејќи ја опцијата за целодневно работење, уште една клучна карактеристика на овој лаптоп е ултра брзото WiFi и исклучителниот опкружувачки звук. А, исто така импресивна карактеристика е ултра тенкиот жлеб која е за 50% потенок од лаптопите на конкуренцијата.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideapad 710s (13)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    IdeaPad 710S (13")Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping