Ideapad 700 (15)

Ideapad 700 (15)

МОЌЕН 15,6" МУЛТИМЕДИЈАЛЕН ЛАПТОП.

Во машината на ова стилско и лесно куќиште ќе најдете процесор од следната генерација со високи перформанси, екран со висока резолуција и богата дискретна графика. Бидејќи дава вистински опкружувачки звук и ултра брз WiFi, Ideapad 700 (15) доаѓа со опција за високобрзински SSD.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideapad 700 (15)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Ideapad 700 (15)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping