Ideapad 510s (14)

Ideapad 510s (14)

МОЌЕН 14" ЛАПТОП КОЈ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ УСПОРИ.

Тенкиот и лесен, 14" Ideapad 510S од Lenovo ви овозможува да бидете продуктивни и забавени без разлика каде животот ќе ве одведе. Според вашиот буџет, изберете од различните конфигурации, вклучително дискретната графика и дисплејот со висока резолуција. И потоа очекувајте да бидете вчудовидени од моќното процесирање, супер брзото WiFi и првокласното аудио како стандардна карактеристика.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideapad 510s (14)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    IdeaPad 510S (14)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping