IdeaPad 3i Gen 6 (17, Intel)

IdeaPad 3i Gen 6 (17, Intel)

Широк поглед. Врвни перформанси.

Уживајте и внатре со IdeaPad 3i Gen 6 (17" Intel). Напојуван со 11-та генерација Intel® Core™ процесори и унапреден со паметни карактеристики кои се однесуваат на замор на очите и одвлекување на вниманието дома. Исто така ќе уживате и во неговиот 17" до FHD екран со ултра-тенки рамки совршен за играње и гледање видеа.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "IdeaPad 3i Gen 6 (17" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    3i Gen 6 (17" Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping