IdeaPad 3 Gen 6 (17, AMD)

IdeaPad 3 Gen 6 (17, AMD)

Голема слика и намена

IdeaPad 3 Gen 6 (17" AMD) лаптопот е совршен за оние кои учат од дома. Неговите AMD Ryzen™ 5000 H-серија процесори и паметни карактеристики со врвни перформанси се прилагодени за далечинска едукација и оптимизиран работен тек. Потонете во визуелни содржини на пространиот 17-инчен FHD дисплеј и имајте целосна контрола врз вашата приватност со физички капак за приватност на веб-камера.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "IdeaPad 3 Gen 6 (17" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    IdeaPad 3 Gen 6 (17, AMD)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping