IdeaPad 3 Gen 6 (15, AMD)

IdeaPad 3 Gen 6 (15, AMD)

Наменски перформанси

Учете од дома или од било каде со IdeaPad 3 Gen 6 (15 "AMD) лаптопот. Перформансите на AMD Ryzen™ 5000 H-серијата процесори ги балансира со паметни карактеристики кои го подобруваат вашиот работен тек. И сето ова додека вашиот лаптоп го одржувате ладен и тивок преку интелигентни термалии и живописен 15.6 "FHD дисплеј со ултра-тенки рамки. А со капакот за приватност на веб-камерата, вие имате целосна контрола над вашата приватност.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "IdeaPad 3 Gen 6 (15" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    IdeaPad 3 Gen 6 (15, AMD)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping