IdeaPad 3 Gen 6 (14, AMD)

IdeaPad 3 Gen 6 (14, AMD)

Наменски перформанси

Со IdeaPad 3 Gen 6 (14 "AMD) лаптопот секогаш ќе бидете во тек. Неговите процесори од AMD Ryzen ™ 5000 H-серијата и паметните одлики што го подобруваат работниот тек го прават совршен пријател за учење на далечина. Со чисти визуелни содржини на 14-инчниот FHD дисплеј, исто така ќе уживате и во забава, додека капакот за приватност на веб-камерата ви овозможува да имате целосна контрола над вашата приватност.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "IdeaPad 3 Gen 6 (14" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    IdeaPad 3 Gen 6 (14, AMD)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping