Немој само да играш. Поседувај.

Преголема моќ на процесирање и дискретна графика. Елегантен и функционален дизајн. Lenovo Idea Gaming компјутерите се опремени со сè што ви е потребно за непречено и конкурентно да ги играте најпопуларните ААА наслови, без да ви се испразнат џебовите.
Започнете овде и искачете се до врвот.