Lenovo Gaming: достигнување, отклучено

Во Lenovo, ние создаваме попаметни, поинтуитивни производи кои ги поврзуваат гејмерите ширум светот. Без разлика дали сакате да играте опуштено или конечно да ја изградите таа ултимативна борбена станица, можете да сметате дека вашиот Lenovo Gaming производ ќе биде сигурен, издржлив и иновативен - сѐ она што го очекувате од бр. 1 компанијата за компјутери во светот.

Истражете

Ослободете ја вашата моќ

Пробијте ги границите со серијата на гејминг производи кои нудат легендарни перформанси сместени во модерен дизајн, оптимизирани за беспрекорна игра. Играјте со уред кој е достоен за вас - стилски однадвор, моќен одвнатре.

Дознајте повеќе

Погодете ja секојa контролнa точка

IdeaPad и IdeaCentre Gaming компјутерите ја испорачуваат најновата генерација на хардвер кој ви е потребен за да ги играте сите наслови кои ги сакате, со мноштво опции и поддршка за списокот со желби на кој било гејмер. Ќе добиете сѐ што ви треба - прилагодено да одговара на кој било буџет - со овие термички подесени, цврсто засилени и лесни за надградба компјутери. Idea Gaming, паметниот избор за секој гејмер.

Дознајте повеќе
IdeaPad Gaming 3i (15)

IdeaPad Gaming 3 Серија

Дознајте повеќе
IdeaCentre Gaming 5i

IdeaCentre Gaming 5i

Дознајте повеќе