ThinkCentre X1 All-in-One (23)

ThinkCentre X1 All-in-One (23)

ThinkCentre X1: Тенок како лаптоп, моќен како десктоп

Овој all-in-one компјутер изработен од алуминиум е направен за да се покажува. Но нека не ве излаже исклучителната надворешност, бидејќи ThinkCentre X1 е наменет за сериозна работа. Ја вклучува најновата управливост за претпријатија со Intel® vPro процесори, подобрени карактеристики за сигурност и брилијантен широкоаголен мат екран.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkCentre X1 All-in-One (23)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkCentre X1 AIO (23)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping