ThinkCentre M900 Tower

ThinkCentre M900 Tower

МОЌЕН ДЕСКТОП ЗА ПРЕТПРИЈАТИЈА.

 • Перформанси на ниво на претпријатија
 • Иновативен опционален филтер за прашина
 • Поддршка за PCIe SSD
 • Опционален PCI слот
 • Опционален отстранлив хард диск
 • Решенија за напредна управливост

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkCentre M900 Tower" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

  Карактеристики+ -
 • Технички спецификации+ -
 • Галантерија & Услуги+ -

  Галантерија & Услуги

  ThinkCentre M900 TowerГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping