ThinkCentre M800 Tower

ThinkCentre M800 Tower

Моќен десктоп со подобрена сигурност.

 • Најнова технологија со Intel® процесори
 • Иновативен опционален филтер за прашина
 • Енергетски ефикасен за заштеда на трошоци
 • Опционален преден пристап, отстранлив HDD
 • Опционален PCI слот за проширување

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkCentre M800 Tower" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

  Карактеристики+ -
 • Технички спецификации+ -
 • Галантерија & Услуги+ -

  Галантерија & Услуги

  ThinkCentre M800Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping