Целосно опремени микро десктоп компјутери

Десктоп компјутерите од M Tiny серијата овозможуваат високи деловни перформанси со импресивна процесорска моќ и 15 месеци стабилност на платформата – сето тоа со енергетска ефикасност и заштеда на простор. Сега со малиот ThinkCentre Chromebox Tiny, портфолиото на Tiny се прошири и на десктоп компјутер со OS Chrome.

  • Powerful, compact AMD-powered PC
  • Enhanced security, advanced connectivity
  • Energy efficient, classic Think look & style
  • Powerful, fast, thin client (0.55L)
  • System integrator with 4G LTE
  • Easy to deploy, secure, & robust
  • Powerful, fast, & modular 0.35L PC
  • Space-saving & energy efficient
  • Easy to deploy, secure, & robust
  • Ultracompact small business PC
  • Cost-effective performance
  • Reliable and energy efficient