ThinkCentre M700 Tiny

ThinkCentre M700 Tiny

КОМПАКТЕН, РОБУСТЕН ДЕСКТОП ОД 1L.

 • Процесори до најнова Intel® Core™ i серија
 • Опционална леснотија на користење – пристап без алатки
 • Mil-spec тестирано
 • Keyboard power-on support
 • Опционален ThinkCentre Dust Shield
 • Се вклопува секаде, поддржува Tiny-in-One

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkCentre M700 Tiny" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

  Карактеристики+ -
 • Технички спецификации+ -
 • Галантерија & Услуги+ -

  Галантерија & Услуги

  ThinkCentre M700 TinyГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping