ThinkCentre M600 Tiny

ThinkCentre M600 Tiny

КОМПАКТЕН, НО СЕПАК ЦВРСТ 1L ДЕСКТОП КОМПЈУТЕР

 • Се вклопува секаде, поддржува Tiny-in-One
 • MIL-SPEC тестирано
 • Опционален ThinkCentre Dust Shield
 • Опционално лесно користење – пристап без алатки
 • Поддршка за повеќе монитори
 • Поддршка за напојување на тастатура

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkCentre M600 Tiny" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

  Карактеристики+ -
 • Технички спецификации+ -
 • Галантерија & Услуги+ -

  Галантерија & Услуги

  ThinkCentre M600 TinyГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping