ThinkCentre M700z All-in-One

ThinkCentre M700z All-in-One

20" ДИСПЛЕЈ КОЈ ЗАШТЕДУВА ЕНЕРГИЈАALL-IN-ONE КОМПЈУТЕР.

 

  • Исклучително цврст, издржлив и доверлив
  • Моќни перформанси на ниво на претпријатие
  • Потврда за MIL-SPEC и енергетска ефикасност
  • Тенок и пренослив дизајн за заштеда на простор
  • Нерефлективен дисплеј со широк агол на гледање

 

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkCentre M700z All-in-One" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

ThinkCentre M700z AlO
    Карактеристики+ -

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping