СОВРЕМЕНИ ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ ОД БИЗНИС КЛАСА

Оптимизирани за мали и средни бизниси и дизајнирани со современ стил, овие тенки десктоп компјутери кои штедат простор ја рационализираат функционалноста и ја подобруваат продуктивноста.