ThinkCentre E73z All-In-One

ThinkCentre E73z All-In-One

ЕВОЛУТИВЕН БИЗНИС ALL-IN-ONE КОМПЈУТЕР

Оптимизиран за да го движи вашиот бизнис напред, овој All-in-One 20" компјутер е совршен спој на перформанси, сосема нов дизајн од следна генерација и карактеристики за подобрување на продуктивноста – сè што би очекувале од еден исклучително добро креиран ThinkCentre.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkCentre E73z All-In-One" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkCentre E73z AIOГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping