Првокласни перформанси, солидна сигурност

Било да работите во мало претпријатие или во ИТ оддел во огромно претпријатие, може да имате доверба во сигурноста, леснотијата при користење и продуктивноста на овие десктоп компјутери – да не ја споменуваме нивната еколошка нота. Одберете од повеќе формати, а потоа оставете ги овие деловни алатки да го направат останатото.

ThinkCentre
 1. ТЕНОК КАКО ЛАПТОП, МОЖЕН КАКО ДЕСКТОП
  Овој алуминиумски all-in-one компјутер е првиот во X1 класата. Исклучителната надворешност е направена за покажување, но тоа исто така значи сериозен бизнис со опции како стабилна безбедност, лесна управливост, широк HD екран, како и апликации за поголема продуктивност во бизнис работењето.

 2. БИЗНИС ДЕСКТОПИ
  Сигурни и продуктивни, M серијата куќишта се солуција за секој IT тим. Овие индустриски водечки машини се стабилни и менаџибилни, правејќи ги одлично решение за сите корпоративни дејности.

 3. ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ КОИ ЗАШТЕДУВААТ ПРОСТОР НАМЕНЕТИ ЗА ПРЕТПРИЈАТИЈА
  Со нивните минимални димензии, компактен дизајн и професионален изглед, овие all-in-one компјутери се идеален додаток на работното биро. Тие, исто така, овозможуваат висока продуктивност на ниво на претпријатие, додека одговараат и на буџети со највисоки барања.

 4. ЦЕЛОСНО ОПРЕМЕНИ МИКРО ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ
  Десктоп компјутерите од серијата M Tiny овозможуваат високи деловни перформанси со импресивна процесорска моќ и 15 месеци стабилност на платформата – сето тоа со енергетска ефикасност и заштеда на простор.