Lenovo S500 Small Form Factor

Lenovo S500 Small Form Factor

ДЕСКТОП ОД 8L СО ЦЕЛОСНИ ПЕРФОРМАНСИ ЗА ВАШИОТ МАЛ БИЗНИС.

  • Пристапен SSD за подобрување на перформансите
  • Напредно безжично поврзување со подобрен дизајн на антената
  • Поддршка за изворен USB 3.0
  • Опционална дискретна графика

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Lenovo S500 Small Form Factor" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping