C50 All-in-One

C50 All-in-One

ПРИСТАПЕН 23” AIO КОМПЈУТЕР ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО

Опремен со процесор Intel® Core™ од 4-та генерација, Lenovo C50 е компактен, подготвен за брза реакција и дизајниран во однос на домашните потреби. Одличен за забава, има 10-point multitouch екран по избор и се одликува со тенок и метален V-статив.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "C50 All-in-One" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Lenovo C50 AIOГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping