C40

C40

ПРИСТАПЕН 21.5” AIO КОМПЈУТЕР ЗА ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР.

Идеален All-in-One компјутер за семејна забава, Lenovo C40 е компактен и подготвен за брза реакција. Напојуван од 4-та генерација Intel® Core™ процесор и опционален 10-point multitouch дисплеј, а воедно со тоа не треба да платите премногу.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "C40 " повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    C40 Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping