IdeaCentre Yoga AIO 7 (27, AMD)

IdeaCentre Yoga AIO 7 (27, AMD)

Редефинирање на паметниот десктоп компјутер

Lenovo Yoga AIO 7 (27" AMD) го редефинира паметниот десктоп, поместувајќи ги границите и оживувајќи ја графиката на првиот 27" 4K дисплеј во светот со 99% опсег на бои Adobe RGB и DCI-P3 99% простор во боја. Користете го самостојно или поврзете го на вашиот лаптоп преку USB-C за да ја наполните батеријата додека ја користите тастатурата, маусот, дисплејот и звучниците од AIO за лаптопот. Двата уреди можат да ги делат дури и дисковите за складирање на податоци. Кога ќе завршите со работа, на прекрасниот ротирачки екран на AIO може да прегледувате содржина исто како на мобилен или таблет преку wireless casting.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "IdeaCentre Yoga AIO 7 (27" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Yoga AIO 7 (27" AMD)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping