Ideacentre All-in-One 910 (27)

Ideacentre All-in-One 910 (27)

ALL-IN-ONE со 27" И ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ.

Ideacentre AIO 910 од Lenovo е идеален за all-in-one извонредна забава. Истиот комбинира првокласен екран од 27” и Ultra HD дисплеј со опционален 10-point multitouch екран. Уникатниот конвертибилен дизајн на две шарки е совршен за споделување екран, а вграденото и подобрено аудио ја префрла домашната забава на наредното ниво. Уште повеќе, со технологијата на 3D камерата сега можете да вршите поинтуитивна интеракција преку гестови со раката, па дури и изрази на лицето.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideacentre All-in-One 910 (27)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    IdeaCentre AIO 910 (27)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping