Ideacentre All-in-One (Intel, 21.5)

Ideacentre All-in-One (Intel, 21.5)

Атрактивен, пристапен и евтин – All-in-One

• Тенок, со дизајн за заштеда на простор
• Панел што се вади за лесна надградба
• Опционален multi-touch екран со допир во 10 точки
• Пристапен, all-in-one семеен компјутер
• Достапен во 21,5" и 23"

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideacentre All-in-One (Intel" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Ideacentre AIO 300 (22, Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping