Ideacentre 710

Ideacentre 710

ДОВЕРЛИВОСТ, КВАЛИТЕТЕН ДИЗАЈН И ЕДИНСТВЕНИ ПЕРФОРМАНСИ.

Lenovo Ideacentre 710 нуди доверливост и перформанси во еден едноставен пакет. Опремен со првокласни елоксирани алуминиумски панели и гумирани делови, како и рачка за лесно носење, овој десктоп е лесно пристапен за проширување на внатрешниот простор и останатите компоненти. Уште повеќе, со вградениот и брз Intel® Core™ i-процесор, гарантира извонредност како при пренос на мултимедијални податоци така и при уредување на видеа, а и многу повеќе.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideacentre 710" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    IdeaCentre 710 DesktopГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping