Ideacentre 610s

Ideacentre 610s

КОМПАКТЕН СИСТЕМ ЗА ДОМАШНА ЗАБАВА.

Моќен и компактен, Ideacentre 610S може секоја соба да ја претвори во центар за забава. Само вклучете, а потоа вклучете го и (опционалниот) проектор и гледајте видеа или играјте игри на скоро секоја површина—на далечина од 8 стапки. Во исто време, можете да работите од далечина или пак да прегледувате по интернет. Достапен во многу конфигурации, вклучително и дискретна графика.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideacentre 610s" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Ideacentre 610SГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping