Ideacentre 300s

Ideacentre 300s

СЕМЕЕН КОМПЈУТЕР РАЗЛИЧЕН ОД ДРУГИТЕ

 

• Ценовно поставен имајќи го предвид буџетот
• Голем внатрешен простор и меморија
• Совршен за бизнис или училиште
• Сè што ви треба и ништо што не ви треба

 

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideacentre 300s" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Ideacentre 300s 11LГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping