Ideacentre 300

Ideacentre 300

ПАМЕТЕН И ПРИСТАПЕН ДЕСКТОП

• Ценовно поставен имајќи го предвид буџетот
• Голем внатрешен простор и меморија
• Совршен за дома
• Сета моќ на Lenovo во едноставен и паметен пакет

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideacentre 300" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Ideacentre 300Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping