Првокласни перформанси, солидна сигурност

ThinkCentre

Овозможени за продуктивност
Одлична сигурност и безбедност
Карактеристики за управување со бизнисот
 1. X1 Cерија: ThinkCentre X1
  X1 Cерија

  ТЕНОК КАКО ЛАПТОП, МОЖЕН КАКО ДЕСКТОП

  Приказ
 2. М Cерија Tiny: ThinkCentre M Tiny
  М Cерија Tiny

  ЦЕЛОСНО ОПРЕМЕНИ МИКРО ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ

  Приказ

Издржливи перформанси, импресивен стил.

lenovo-desktop-aio-ideacentre-a540-24-front

Cеријата нуди широка палета на стилски и
Cупер тенки all-in-one
до моќни гејминг куќишта и џебни компјутери
 1. IdeaCentre 500: IdeaCentre 500
  IdeaCentre 500

  НЕОПХОДЕН ИЗБОР НА СЕМЕЕН ДЕСКТОП.

  Приказ

Од традиционални десктопи и монитори до стилски all-in-one компјутери, од бизнис куќишта и куќишта за играчи до уреди за семејна забава: Lenovo го има вистинскиот десктоп компјутер за вас.

 • Десктоп компјутери со високи перформанси за професионалци , и играчи што бараат сериозна моќност.
 • Дотерани и стилски all-in-one десктоп компјутери за бизнис, играње, и семејна забава.
 • Пристапни десктоп компјутери кои даваат вредност без жртвување на перформансите.
 • Иновативни компактни десктоп компјутери за дома и канцеларија

Бизнис десктоп компјутери

ThinkCentre десктоп компјутерите го засилуваат работењето на професионалците ширум светот. Конструирани да ја зголемат продуктивноста до максимум, тие се трајни, доверливи и сигурни. Опсег на куќишта од традиционални куќишта на десктоп компјутери до ултракомпактни куќишта до рационализирани all-in-ones компјутери.

Десктоп компјутери за играње

Доминирајте над конкурентите со Lenovo Legion, непоколебливи десктоп компјутери за играње со можност за надградување, кои располагаат со моќна дискретна графика, најдобри процесори и максимални внатрешен простор и меморија. Изберете меѓу куќишта, компактни и интересни коцкести модели и all-in-ones компјутери.

семејни и забавни десктоп компјутери

Било да барате стилски all-in-one десктоп компјутер за забава, куќиште штое лесно за надградба, куќиште што сигурен семеен десктоп компјутер – или дури и толку мал десктоп што го собира в џеб – Lenovo има компјутер за да ви удоволи. Ние дури нудиме иновативен пренослив all-in-one што служи и како голем таблет компјутер.

Зделки за десктоп компјутери

Сакате да биде едноставно? Нема проблем – ние имаме зделки за десктоп компјутери кои даваат вредност без жртвување на перформансите.