Ранец за Eco Pro Ранец за Eco Pro

Lenovo Eco Pro 15,6-инчен ранец

Ограничено издание

Изгледајте добро, чувствувајте се добро, правете добро.

Еколошки прифатлив

Еколошки прифатлив

повеќенаменски

Повеќенаменски

Ултра издржлив

Ултра издржлив

Ограничено издание

Ограничено издание

Рециклирани материјали

Рециклирани материјали

Опис Спецификации
Компатибилност
До лаптоп од 15,6" (378 mm x 260 mm x 22,9 mm / 14,9" x 10,2" x 0,9")
Тежина
1,76 lb / 800 g
Должина
19,2" / 489 mm
Висина
12,2" / 311 mm
Ширина
6,5" / 165 mm
Материјали
 • Рециклиран полиестер
 • Рециклиран поливинил бутирал (PVB)
 • Нифлекс
Боја
Мов-зелена
Специјални карактеристики
 • 83 % рециклирани материјали, приближно 34 пластични шишиња за вода
 • Заштитна преграда за лаптоп или таблет
 • Пространи прегради
 • Предни џебови
 • Скриен безбедносен џеб
Што има во кутијата?
 • Lenovo Eco Pro 15,6-инчен ранец (Ограничено издание)
 • Гаранција и информации за производот
Гаранција
Ограничен век
Спецификациите може да се разликуваат во зависност од регионот
-->
Секоја мала работа е важна Секоја мала работа е важна

Секоја мала работа е важна

Ви го претставуваме 15,6-инчниот ранец Lenovo Eco Pro. Дизајниран во чест на Денот на планетата Земја 2020, направен е скоро целосно од рециклирани материјали - еквивалент на 34 пластични шишиња за вода. Зеленото никогаш не изгледало толку добро. Достапен само во ограничен временски период.

Мов-зелена, новата црна Мов-зелена, новата црна

Мов-зелена, новата црна

Приближно 83 % од ранецот е рециклиран од предмети кои инаку би можеле да завршат на депониите и во речните корита. Со преземање чекори за намалување на таквиот отпад и загадување, сите ние можеме да ѝ помогнеме на нашата планета.

Каде одржливоста се среќава со издржливоста Каде одржливоста се среќава со издржливоста

Каде одржливоста се среќава со издржливоста

Земавме еквивалент на 34 пластични шишиња за вода и ги рециклиравме во пелети, кои беа стопени и исплетени во конец. Потоа тој беше исткаен за да се формира ткаенината, поставата и поработ за ранецот. Резултатот е стилски, издржлив ранец што може да се справи со сè што носи денот.

За оние кои живеат во движење За оние кои живеат во движење

За оние кои живеат во движење

Со неговиот повеќенаменски дизајн, овој многу модерен ранец е полн со корисни карактеристики. Освен специјално наменетата преграда со мека постава за вашиот лаптоп или таблет, тој има и лесно пристапни делови и скриен безбедносен џеб. Исто така, има и места за две шишиња за вода, рачка за носење и ремен за багаж.

Карактеристики

Преглед на карактеристиките на Lenovo од 15,6 инчи за лица кои патуваат на работа
 • 1. Заштитна преграда за вашиот лаптоп или таблет
 • 2. Корисна рачка за носење за потешки товари
 • 3. Мрежеста задна облога погодна за дишење за проток на воздух
 • 4. Практичен ремен за колички за замотување багаж
 • 5. Склад/џеб за шише за вода
 • 6. Погоден ремен за очила за сонце
 • 7. Скриен безбедносен џеб за лични мали предмети
 • 8. Голем простор и дополнителни џебови за прибор

Поглед од напред на Lenovo од 15,6 инчи за лица кои патуваат на работа

Lenovo Eco Pro 15,6-инчен ранец

Ограничено издание

КАДЕ ДА СЕ КУПИ
 
Same Day Shipping