Lenovo 15.6-инчен патнички ранец

 
 

Преден изглед на патничкиот ранец Преден изглед на патничкиот ранец

Lenovo 15.6-инчен патнички ранец

Совршен за одржување на рамнотежата помеѓу работата и приватниот живот


Голем, но сепак многу лесен

Голем, сепак
многу лесен

Водоотпорен
           и издржлив

Водоотпорен
и издржлив

Рефлективни ленти и додатоци

Рефлективни ленти и додатоци

Потставени прегради и џебови со патент

Потставени прегради и џебови со патент

Флексибилен дизајн за поголем капацитет

Флексибилен дизајн за поголем капацитет

Опис Спецификации
Компатибилност
Лаптоп до 15,6 "(378mm x 260mm x 22.9mm)
Тежина
0.92kg / 2.03lb
Должина
66cm / 25.98"
Боја
Црн
Надворешен материјал
420D ripstop најлон со TPE површина
Висина
36cm / 14.17"
Ширина
11.5cm / 4.53"
Додатни новости
 • Преграда за лаптоп
 • Преграда/џеб за обувки
Гаранција
Ограничено времетраење
Спецификации може да се разликуваат во зависност од регионот
Патнички ранец со најтенок звучник на светот Патнички ранец со најтенок звучник на светот

Одличен за користење преку недела но и за викенди исто така

Практичен, флексибилен и водоотпорен, 15,6 инчниот патнички ранец на Lenovo е идеален за денешните професионалци. Со неговите прилагодени, потставени прегради и џебови, вашиот лаптоп е на безбедно како и другите елементи. Постојат дури и посебни прегради за вашата опрема за трчање и за шише со вода.

Со 15.6-инчниот патнички ранец на Lenovo го имате просторот кој што ви е потребен дури и повеќе од тоа Со 15.6-инчниот патнички ранец на Lenovo го имате просторот кој што ви е потребен дури и повеќе од тоа

Целиот простор кој што ви е потребен дури и повеќе од тоа

15,6-инчен лаптоп? Проверено. Опрема за трчање и обувки? Проверено.Телефон, клучеви, пари и други лични работи? Проверено. 15,6-инчниот патнички ранец на Lenovo има повеќе од доволно простор за сите овие елементи. Покрај сето ова, неговиот врвен дизајн ви овозможува да го проширите капацитетот до 25L.

15.6-ичниот водоотпорен патнички ранец на Lenovo 15.6-ичниот водоотпорен патнички ранец на Lenovo

Одете насекаде, на дожд и на сонце

Благодарение на издржливоста, водоотпорноста и патентите, 15,6 инчниот патнички ранец на Lenovo ви овозможува да одите на долги и кратки патувања, без оглед на тоа какви се временските услови. Со рефлективните ленти и додатоци, безбедно ќе може да се движите и во текот на ноќта.

Lenovo 15,6-инчен патнички ранец со потставени прегради и џебови со патенти Lenovo 15,6-инчен патнички ранец со потставени прегради и џебови со патенти

Добро осмислен и со направени тестови на пат

Скриени џебови во предниот и задниот дел. Дел со отвори за вентилација за влажни/суви артикли. Погодна странична рачка за носење. Лента која е погодна кога се користи количка за носење на багаж и др. Сè што се наоѓа на 15,6 инчниот патничкиот ранец на Lenovo е дизајнирано со живот во движење и ум.

Новости

Преглед на новостите на 15.6-инчниот патнички ранец на Lenovo
 • 1.Врвен дизајн за дополнителен простор
 • 2.Рефлективни додатоци за подобрување на ноќната видливост
 • 3.Алтернативен страничен отвор за брз пристап до главните прегради
 • 4.Преграда за влажни/суви облека или чевли
 • 5.Страничен пристап до специјалната преграда од лаптопот
 • 6.Лента за лесно прицврстување при користење на количка за багаж
 • 7.Џеб за шише за вода (до 1L)
 • 8.Таен џеб за чување на предметите скриени и безбедни)

Преден изглед на 15.6-ичниот патнички ранец на Lenovo

Lenovo 15,6-инчен патнички ранец

Каде може да се купи
 
Same Day Shipping