Home   >  Services & warranty   > 

Lenovo merevlemez-megtartás

 
Az ön adata az öné is marad.
A Lenovo tudja, hogy üzleti adatainak védelme kulcsfontosságú a sikere szempontjából. Akár titkos adatokkal dolgozik, akár nem, a Lenovo merevlemez-megtartási szolgáltatás segítségével gondoskodjon róla, hogy üzleti adatai a birtokában maradjanak. A Lenovo korlátozott garanciális szolgáltatásai értelmében, amikor a Lenovo kicserél egy hibás alkatrészt, az adott alkatrész a Lenovo birtokába kerül. Ha a merevlemeze meghibásodik, és még mindig garanciális, a merevlemez-megtartás lehetővé teszi, hogy megőrizze régi merevlemezét, és ezzel együtt az adatait is.

A merevlemez-megtartás vonatkozik az összes Lenovo ThinkPad notebookra, a ThinkCentre asztali gépekre, a ThinkStation munkaállomásokra és a ThinkServer szerverre.
 
   
Miért jó ötlet megvásárolni:

Biztonság
Az adatok titkosságának megőrzése és védelme az ön felelőssége. A merevlemez megtartásával biztosítja, hogy adatai sosem hagyják el a cégét.

Megfelelőség és kockázatcsökkentés
Segítségével megfelelhet a jelenlegi adatvédelmi és adatmegtartási előírásoknak, így csökkentheti a polgári felelősségrevonási kockázatokat.

Irányítás
Ha házon belül tartja a hibás merevlemezeket, saját maga, saját belátása szerint döntheti el, hogy hogyan és mikor semmisíti meg az adatait. Nem kell foglalkoznia a hibás merevlemezek szállításának ellenőrzésével. Több merevlemezre vonatkozik a rendszerben, illetve több meghibásodásra (egyes szerver-rendszerekben akár 12 merevlemez is lehet). Kényelem – csökkenti a merevlemezek visszaküldésével és nyomon követésével kapcsolatos papírmunkát.
  Részletek
  • • A merevlemez-megtartási szolgáltatás megvásárolható a rendszerrel együtt, illetve a garanciális időszakon belül bármikor.
  • • A szolgáltatás abban az esetben is kiterjed a korlátozott rendszergarancia teljes időszakára, ha a merevlemezt már kicserélték.
A szolgáltatás érvényesítése
1. Ha meghibásodik a merevlemez, vegye fel a kapcsolatot a Lenovo-val a szolgáltatási szerződésben vagy a korlátozott garanciában található kapcsolattartási módok valamelyikén.

2. Ha a Lenovo hibaelhárítás úgy dönt, hogy a merevlemez hibás, és ön bizonyítja, hogy jogosult a merevlemez-megtartási szolgáltatás igénybevételére, a Lenovo pótolja a merevlemezt, ön pedig megtarthatja a régit.

3. Beleegyezik, hogy egy engedélyezett képviselő jelenlétében mutatja be a hibás merevlemezt, fogadja el a Lenovo-tól az új merevlemezt, megadja a Lenovo-nak minden megtartott merevlemez sorozatszámát, és a Lenovo kérésére kitölt egy, a Lenovo által biztosított űrlapot, amelyben elismeri a merevlemez megtartását.
 
Segítség
Technikai támogatás
Próbálja ki díjnyertes internetes támogatásunkat.

Tudjon meg többet
Print this pagePrint this page