Home   >  Lenovo Services   >  Tablet Services   > 

Storitve Lenovo za tablični računalnik ThinkPad


Lenovo Services for ThinkPad TabletTablični računalnik ThinkPad® je vaš DELOVNI stroj. To je edini tablični računalnik na trgu danes, ki zagotavlja poln nabor poslovnih storitev in posebnih funkcij za boljše upravljanje z več napravami, boljšo prilagodljivost, varnost in sledenje sredstvom. Lenovo kupcem nudi enotno rešitev z globalnim kritjem in zanesljivo strokovno znanje in izkušnje, na katerega se lahko zanesejo.


Kaj ponujamo:
Storitve, ki jih ponujamoPodrobnosti
Storitve prehoda Izvedba brez dotikanja, zajem slik in označevanje sredstev
Razširitev garancije 2 ali 3 leta po pošti na logistično bazo / osebna izročitev
Nadgradnje garancije 1, 2 ali 3 leta na sami lokaciji¹

Podjetje Lenovo za razliko od naših tekmecev nudi:
  • • Prikladnost podpore na lokaciji sami (kjer je ta razpoložljiva), kar znatno skrajša čas prekinitve..
  • Razširitev garancije do polnih treh let v primerjavi s privzeto enoletno garancijo pri večini tekmecev.
  • Zajem slik po meri s strani strokovnjakov podjetja Lenovo za prilagoditev in opredelitev varnostnih nastavitev vsakega tabličnega računalnika posebej še pred uvajanjem, s čem prihranite čas in denar.
  • Storitve označevanja sredstev v tovarni. Prihranite čas in izkoristite takojšen nadzor nad svojimi tabličnimi sredstvi že od prvega dne.

Razširitve in nadgradnje garancije

Razširitev garancije zaščiti vašo investicijo in zagotovi možnost podaljšanja garancijskega obdobja na predvideno dobo uporabe tabličnega računalnika ThinkPad. Nadgradnja garancije vam zagotavlja dostop do višje ravni storitve in odziva, kot je servis na lokaciji sami oziroma naslednjega delovnega dne. Razširitev garancije za tablični računalnik ThinkPad je na voljo za obdobje od 2 do 3 let (skupno trajanje) in se začne na dan začetka veljavnosti prve garancije.


Storitve prehoda – zajem slik, varnost in označevanje sredstev

Tablične računalnike je treba precej prilagoditi, preden so pripravljeni na poslovno uporabo. Edisntvene storitve prehoda podjetja Lenovo vam zagotovijo prilagojenost, varnost in zmožnost sledenja, ki jih potrebujete za učinkovito integracijo svojih tabličnih računalnikov v svoji organizaciji. Naše središče za tehnologijo zajema slik zagotavlja uvajanje brez dotika z enim samim stikom, kar vaši organizaciji prihrani čas in denar, obenem pa poveča vašo produktivnost ter zagotavlja varnost, ki je zahtevana v poslovnem okolju.


Tukaj smo, da smo vam v pomoč.  Pokličite 00 1-866-968-4465 in govorite s predstavnikom podjetja Lenovo.Sorodne povezave
Tehnična podpora

Preizkusite našo nagrajeno spletno podporo.
Več informacij >


PoSljite to stranPoSljite to stranNatisnite to stranNatisnite to stran
 

1. Storitev na sami lokaciji je na voljo le na območjih velikih mest. Izvedba servisa naslednjega dne ni zajamčena.