Home   >  Lenovo Services   >  Small Business   > 

Storitve Lenovo za mala in srednje velika podjetja


Lenovo Services for Small and Medium BusinessesImate veliko dela, torej prepustite podporo IT podjetju Lenovo.

Naš obsežen portfelj nagrajenih storitev ponuja prožno možnost podpore v skladu s potrebami malega oziroma srednje velikega podjetja. Podjetje Lenovo bo vaše podatke ohranjalo varne in vaš posel produktiven v vseh korakih od uvajanja do odstranjevanja opreme.


Razširitev in nadgradnje garancije

ThinkPlus Services
  • • Včasih standardno kritje garancije ni dovolj. Lenovo zagotavlja razširitve garancije za obdobja do pet let (kar je odvisno od vašega sistema), s čimer dobite časovno in stroškovno nespremenljivo rešitev, ki vam bo omogočila natančno načrtovanje proračuna za stroške opreme in kritje sistema v obdobju, v katerem ga nameravate uporabljati.
  • • Nadgradnja garancije nudi prožne možnosti zagotavljanja odzivnih časov popravil in nivo storitve, ki ustreza vašim lastnim in potrebam vašega podjetja.Več informacij.

Zaščita pred nezgodno škodo

Accidental Damage ProtectionV zelo mobilnem svetu včasih pride do nezgod. Storitev zaščite pred nezgodno škodo podjetja Lenovo1 vam pomaga pripraviti se in načrtovati proračun za negarancijska popravila računalnikov, kar omogoča nemoteno delovanje vašega podjetja ob najnižjih mogočih stroških popravila računalnika.

ADP ščiti vašo investicijo pred operativno ali strukturno škodo, ki je posledica nesreč, kot so padci, politja, električni izpadi ali nedelovanje integriranega zaslona ter vam tako lahko prihrani strošek popravil oziroma nakupa novega računalnika.


Storitev "obdržite svoj pogon" (KYD)

Keep Your Drive ServiceKoliko so vredni podatki vaših dragocenih strank, zaposlenih in finančnih podatki? Storitev "obdržite svoj pogon" podjetja Lenovo vam omogoča obdržati svoj trdi disk in podatke v malo verjetnem primeru okvare pogona. Storitev KYD vam omogoča višjo stopnjo varnosti podatkov in ublažitev morebitnega tveganja civilnopravne odgovornosti, če vaša organizacija dela z občutljivimi podatki.

Poslovnih podatkov se lahko tako znebite pod svojimi pogoji, ko in kadar je to potrebno. KYD odpravlja potrebo po sledenju okvarjenim trdim diskom v prometu in s tem povezanim izpolnjevanjem formularjev, zaradi česar bo imelo osebje IT čas, da se osredotoči na dejavnosti, ki so za podjetje pomembnejše.Več informacij.


Tukaj smo, da smo vam v pomoč.  Pokličite 00 1-866-968-4465 in govorite s predstavnikom podjetja Lenovo.Sorodne povezave
Tehnična podpora

Preizkusite našo nagrajeno spletno podporo.
Več informacij >


PoSljite to stranPoSljite to stranNatisnite to stranNatisnite to stran
 

1 - Zaščita pred nezgodno škodo je storitev z dostavo do logistične baze.