Home   >  Lenovo Services   >  Imaging Services   > 

Storitve Lenovo – storitve zajema slik


Lenovo Services – Imaging ServicesTo, ali boste od svoje investicije prejeli izide, ki jih pričakujete, je odvisno od tega, na kakšen način ravnate s svojim računalnikom. Priprava, načrtovanje in uvajanje računalniških sistemov so časovno in stroškovno intenzivna dela. Gartner1 ocenjuje, da organizacije porabijo do $ 300/sistem za ročno pripravo slik, nalaganje in konfiguracijo vsakega novega računalnika. Obširen portfelj rešitev podjetja Lenovo zagotavlja popolno ravnotežje med učinkovitostjo in zmogljivostjo, tako da drage in delovno intenzivne storitve pretvarja v samodejne postopke najboljših praks v tej panogi.

Uporaba storitev načrtovanja sistemskih slik Lenovo vam omogoča neposreden dostop do inženirskega strokovnega znanja in izkušenj podjetja Lenovo. Nudimo storitve prilagojenega zajema sistemskih slik glede na potrebe vaše organizacije, tako da maksimiramo uporabo sredstev strojne opreme in pomembno prihranimo na življenjski dobi vaših sistemov.


 • • Ustvarjanje standardnih/statičnih sistemskih slik – omogoča hitro odzivnost na spremembe oziroma uvajanja slik
 • • Dinamični zajem slik – integrirana spremenljivost sistemskih slik v eni sami rešitvi uvajanja
 • • Pametni zajem slik – združuje strojno opremo Lenovo in sistemsko sliko Windows 7 stranke v rešitev dinamičnega zajema slik.
 • • Tehnologija izboljšane izkušnje (EET) – zajem slik za kar najboljše delovanje Windows 7 na vaših sistemih.
 • • Overjanje sistemske slike – overite svojo sliko in zajemite napake že zgodaj v postopku uvajanja.
 • • ImageUltra – pokritje vseh potreb podjetja po zajemu sistemskih slik z eno samo inteligentno rešitvijo uvajanja. Več informacij

S prednostno tehnično podporo lahko IT tehniki preskočijo 1. stopnjo podpore in si za omogočanje hitrejše rešitve težav pridobijo direkten dostop do IT tehnikov 2. stopnje.


Zakaj Lenovo?


Vodilno podjetje v panogi
 • • Ustanovljeno leta 1996
 • • Tehniki/inženirji so združili več kot 200 let izkušenj v zajemu slik
 • • Več kot 3.000 strankam smo zagotovili uvajanje več kot 8.000.000 slik po meri
 • • Podjetje je certificirano v skladu z ISO 9001

Pokrivamo ves svet
 • • Štiri lokacije zagotavljajo pokritost celotnega sveta
 • • Globalno standardiziran postopek zajema slik po meri

Tukaj smo, da smo vam v pomoč. Pokličite 00 1-866-968-4465 in govorite s predstavnikom podjetja Lenovo.Sorodne povezave
Tehnična podpora

Preizkusite našo nagrajeno spletno podporo.Več informacij.Storitve Lenovo – storitve zajema slik

Lenovo Services – Imaging ServicesStoritve zajema slik lahko znižajo vaše stroške, omogočajo hitrejše uvajanje in zmanjšajo napake pri njem.

Ustvarjanje slik po meri - z vami se bomo posvetovali, da bi opredelili vaše potrebe po zajemu slik. Nato bomo izdelali sliko po meri z enim jezikom, enim operacijskim sistemom in aplikacijami vašega podjetja. Po preizkušanju vam jo bomo poslali v končni pregled in odobritev.

Priprava slike po meri v dodatnih jezikih - po posvetovanju z vami bomo pripravili novo sliko v vsakem dodatnem jeziku z enim operacijskim sistemom in aplikacijami vašega podjetja.

Dodajanje dodatnega gonilnika naprave - na vašo željo bomo dodali gonilnik naprave, ki jo izberete, in overili združljivost. Tako bo slika pripravljena na delo z vašo strojno konfiguracijo.

Spreminjanje oziroma migracija strankine lastne slike - po posvetovanju z vami bomo izvedli zahtevane spremembe na obstoječi sliki po meri. Poiskali in odpravili bomo težave, ki jih bomo na sliki našli, in vam na podlagi tega svetovali. Sliko bomo preizkusili in vam jo poslali v končni pregled in odobritev.

Overjanje strankine lastne slike - je sestavljeno iz svetovanja in razvoja preizkusnega načrta. Po preizkusu vaše slike vam bomo poslali podrobno poročilo o vsakršnih napakah v vaši sliki, vključno z dokumentacijo rešitve. Po tem, ko boste vnesli želene spremembe, bo podjetje Lenovo znova overilo vašo novo sliko.

Priprava slike za izdelavo - pred naložitvijo vaše slike moramo preveriti, ali se bo ta pravilno zagnala in ali ne vsebuje virusov oziroma očitnih napak, ter jo pripraviti na izdelavo.

Priprava slike za strojno opremo, ki ni več v prodaji - za stranke, ki so podaljšale življenjsko dobo svoje strojne opreme, lahko podjetje Lenovo pripravi sliko, ki bo delovala s starejšo strojno opremo in operacijskim sistemom in standardno programsko opremo, ki ju ima podjetje nameščena. Pripravimo, migriramo/spremenimo in overimo lahko slike za celovito integracijo nove in obstoječe strojne opreme ter odpravimo spremenljivke, ki bi povečale stroške podpore. Stranko bomo morda prosili, da nam določeno strojno opremo pošlje, da bi jo lahko preizkusili.

Standardna izdelava slike s strani inženirja, ki pride na vašo lokacijo - zdaj lahko inženir za zapis slik podjetja Lenovo vse zgoraj navedene storitve izvede na lokaciji stranke namesto na lokaciji podjetja Lenovo. Storitev inženirja, ki pride na samo lokacijo, je trenutno na voljo le v ZDA.


Tukaj smo, da smo vam v pomoč. Pokličite 00 1-866-968-4465 in govorite s predstavnikom podjetja Lenovo.Sorodne povezave
Tehnična podpora

Preizkusite našo nagrajeno spletno podporo.Več informacij.Storitve Lenovo – storitve ImageUltra

Lenovo Services – Imaging ServicesZ ImageUltra je neverjetno preprosto delati z različnimi operacijskimi sistemi in jeziki, računalniki in skupinami aplikacij v podjetju.

Podjetje, ki je opremljeno z ImageUltra, je pripravljeno za hitre celovite nadgradnje z novo strojno opremo, takoj ko je ta napovedana, saj je mogoče gonilnike strojne opreme ločiti od osnovnega operacijskega sistema in slik aplikacij programske opreme.

ImageUltra Services


Storitve ImageUltra

Izdelava slike - izdelava ene same slike namiznega ali prenosnega računalnika.

Priprava programa Builder za izdelavo - priprava obstoječe slike programa ImageUltra Builder stranke za izdelavo prednaložene slike na konfiguraciji po meri stranke.

Overjanje programa Builder - preizkus slike za overjanje natančnosti in pošiljanje povzetka izidov stranki.

Spreminjanje/migracija - posvetovanje s stranko in vzpostavitev preizkusnega načrta, zapis zahtevanih sprememb na obstoječo sliko; ugotavljanje/odpravljanje težav.

Razvoj modula - ustvarjanje individualnih modulov po zahtevah stranke iz delov strankine programske opreme.


Tukaj smo, da smo vam v pomoč. Pokličite 00 1-866-968-4465 in govorite s predstavnikom podjetja Lenovo.Sorodne povezave
Tehnična podpora

Preizkusite našo nagrajeno spletno podporo.Več informacij.Storitve Lenovo – povratne informacije strank o storitvah zajema slik

Zakaj Lenovo?

Lenovo Services – Imaging ServicesSredišče za tehnologijo zajema slik podjetja Lenovo nudi obsežen portfelj rešitev podpore pri prehodih v podjetju. ITC podjetja Lenovo je s svojim odličnim osebjem in inovativnimi rešitvami popolnoma posvečeno zagotavljanju storitev visoke vrednosti zadovoljnim strankam.


Vodilno podjetje v panogi
 • • Ustanovljeno leta 1996
 • • Tehniki/inženirji so združili več kot 200 let izkušenj v zajemu slik
 • • Več kot 3.000 strankam smo zagotovili uvajanje več kot 8.000.000 slik po meri
 • • Podjetje je certificirano v skladu z ISO 9001

Pokrivamo ves svet
 • • Štiri lokacije zagotavljajo pokritost celotnega sveta
 • • Globalno standardiziran postopek zajema slik po meri

"Storitve Lenovo prinašajo opazne izide. Svojo trgovino selimo pod okrilje trgovine podjetja Lenovo, da bi lahko uvedli program računalnika za vsakega učenca."
-skrbnik IT
Orange County Schools, NC

"Storitve zajema slik podjetja Lenovo so za nas pomenile to, da so bili sistemi učencev ustrezno prilagojeni že ob prvem zagonu. Orodje Rescue & Recovery se je izkazalo za ključno že od prvega dne uvedbe prenosnikov, ko je bilo treba obnoviti slike na veliko sistemih."
- skrbnik IT
Daviess County Public Schools, KY

"Podjetje QinetiQ je prihranilo čas in stroške dela, ki so običajno potrebni ob prvem uvajanju, saj nam postopka zajema slik ni bilo treba nadzirati v podjetju. Pri tem pa je način izvedbe podjetja Lenovo povsem zadovoljil naše visoke varnostne potrebe."
- podpredsednik oddelka za informacijsko tehnologijo
QinetiQ, Združeno kraljestvo

"Podjetje Egro se je zaradi omejenih kadrovskih sredstev odločilo, da želi nabaviti prenosnike, ki bi imeli predhodno naložen prilagojeni sistem zajema slik, zato smo izbrali storitve ImageUltra, ki jih zagotavlja središče za tehnologije zajema slik Lenovo."
- Direktor
EGRO, Švica


Komentarji drugih uporabnikov ...

"Cenim kakovost in trud, ki ga je vložilo vaše središče za zajem slik. Ob prejemu vaših slik mi ni treba spreminjati ničesar. To mi prihrani tako čas kot tudi denar. Hvala, Lenovo!"

"Z osebjem središča za zajem slik je bilo krasno sodelovati in je bistveno prispevalo k uspehu mojih projektov."

"Storitev je bila opravljena izjemno, težko bi predlagal kakršno koli izboljšavo."

"Moja izkušnja z ljudmi s središča za zajem slik Lenovo je bila čudovita! Tak postopek bomo vsekakor izvedli skupaj in ga priporočili tudi drugim. Naši roki so bili zelo kratki, inženir podjetja Lenovo pa je storitve opravil brez zapletov. Bilo nam je v veselje!"

"Vaše osebje je bilo odzivno, učinkovito in uslužno. Uvajanje je potekalo odlično. Naslednjič lahko naredite tudi kakšno napakico, da vam bom lahko dal kak nasvet, kako se izboljšati."

"Inženir središča za tehnologijo zajema slik je bil odličen pri tem, da nam je sporočil, kaj je potrebno in se pozanimal o preizkušanju končnega izdelka. Izvedli smo nekaj manjši prilagoditev, kar je bilo mogoče izvesti zelo hitro in učinkovito. Odlično opravljeno delo!"


Tukaj smo, da smo vam v pomoč. Pokličite 00 1-866-968-4465 in govorite s predstavnikom podjetja LenovoSorodne povezave
Tehnična podpora

Preizkusite našo nagrajeno spletno podporo. Več informacij.


PoSljite to stranPoSljite to stranNatisnite to stranNatisnite to stran
 

1 - “Toolkit, the Cost to Migrate Windows 7”, Gartner, 16. oktober 2009 #G00171501

*Podjetje Lenovo ima svoja središča za zajem slik v Research Triangle Park v Severni Karolini, v Yamatu na Japonskem, v Šenženu na Kitajskem in v Bratislavi na Slovaškem. Ta središča skrbijo za pripravo slik po meri, upravljanje, preizkušanje združljivosti in za druge storitve.