Home   >  Lenovo Services   >  Enterprise   > 

Storitve Lenovo – Velika podjetja


Lenovo Services for Large EnterpriseZa podjetja nudi Lenovo obsežen portfelj storitev z dodano vrednostjo, ki zagotavljajo podporo v celotnem življenjskem ciklu vaših sredstev Lenovo. Naše nagrajene ponudbe storitev zagotavljajo produktivnost in zadovoljstvo na vašem delovnem mestu z zmanjševanem časa izpada in omogočanjem osredotočenega dela na ključnih poslovnih potrebah vam in vašemu osebju IT.

Podjetje Lenovo postane družabnik vaše organizacije, da bi vam zagotovilo rešitev iz enega vira za vse vaše potrebe po storitvah in uvajanju s preizkušenim obnavljanjem sredstev. Naše storitve vam omogočajo natančnejše načrtovanje proračuna za stroške IT, ustvarjanje boljših SLA-jev in več zadovoljstva za končne uporabnike. Dovolite, da vam edinstvene storitvene ponudbe podjetja Lenovo in njegovo strokovno znanje in izkušnje pomagajo kar najbolje izrabiti vašo investicijo v računalnike.


Storitve garancijske podpore Lenovo

ThinkPlus ServicesStoritve garancijske podpore Lenovo nudijo prožne možnosti izpolnjevanja vaših spremenljivih poslovnih potreb. Po vsem svetu ponujamo rešitev z enim virom, ki vam bo pomagala pri izpolnjevanju vaših ciljev stroškovne učinkovitosti, izboljšane ravni storitev in produktivnosti ter zadovoljstva končnih uporabnikov, ne glede na to, kje se nahajate! Več informacij.


Garancijske storitve Lenovo

  • • Razširitev garancije je na voljo za obdobja do pet let (kar je odvisno od vašega sistema), kar vam omogoča časovno in stroškovno nespremenljivo servisno rešitev, ki vam bo omogočala izvajanje osvežitvenih ciklov podjetja in natančno načrtovanje stroškov opreme
  • • Nadgradnje garancije vam omogočajo prilagajanje odzivnega časa in ravni storitve svojim ključnim potrebam po podpori. Prikladne storitve na lokaciji sami1 in naslednjega poslovnega dne omogočajo , da se lahko vaše osebje osredotoči na ključne stvari podjetja.


Storitve zaščite Lenovo


Zaščita pred nezgodno škodo

Protection ServicesStoritev zaščite pred nezgodno škodo podjetja Lenovo2 zagotavlja predvidljiv način vodenja proračuna za negarancijska popravila računalnikov, kar vam omogoča izogniti se prekinitvam v produktivnosti in minimalizacijo nepričakovanih stroškov za popravila računalnikov.

  • • ADP vašo investicijo ščiti pred delovno in strukturno škodo zaradi pogostih nesreč kot so padci, politja , električni sunki in okvara vgrajenega zaslona, kar vam lahko prihrani znaten znesek stroškov popravila oziroma nakupa novega računalnika.

Storitev "obdržite svoj pogon" (KYD)

Protection ServicesStoritev "obdržite svoj pogon" podjetja Lenovo vam omogoča obdržati svoj trdi disk in podatke v malo verjetnem primeru okvare pogona. Storitev KYD vam omogoča višjo stopnjo varnosti podatkov in ublažitev morebitnega tveganja civilnopravne odgovornosti, če vaša organizacija dela z občutljivimi podatki. Poslovnih podatkov se lahko tako znebite pod svojimi pogoji, ko in kadar je to potrebno. KYD odpravlja potrebo po sledenju okvarjenim trdim diskom v prometu in s tem povezanim izpolnjevanjem formularjev, zaradi česar bo imelo osebje IT čas, da se osredotoči na dejavnosti, ki so za podjetje pomembnejše. Več informacij.


Tukaj smo, da smo vam v pomoč.  Pokličite 00 1-866-968-4465 in govorite s predstavnikom podjetja Lenovo.Sorodne povezave
Tehnična podpora

Preizkusite našo nagrajeno spletno podporo.
Več informacij >


PoSljite to stranPoSljite to stranNatisnite to stranNatisnite to stran
 

1 – Razpoložljivost je v različnih območjih različna

2 – ADP je storitev z dostavo do logistične baze