Home   >  Lenovo Services   >  Tablet Services   > 

Lenovo usluge za ThinkPad tablet računar


Lenovo usluge za ThinkPad  tablet računarLenovo ThinkPad® tablet računar je vaša „DO” mašina. Jedini tablet računar na današnjem tržištu, koji nudi celokupan portfolio usluga na nivou preduzeća sa specifičnim karakteristikama za bolje upravljanje sa više uređaja, pruža više prilagođavanja, bezbednosti i praćenja sredstava. Lenovo korisnicima nudi jedinstveno rešenje, uz globalnu pokrivenost i pouzdanost, te ekspertizu za svaki pojedini proizvod na koju korisnik može da se osloni.


Šta mi nudimo?
Ponuđene usluge Detalji
Tranzicione usluge Zero touch provisioning (autom. instaliranje), pripremu personalizovane instalacije operativnog sistema i označavanje sredstava
Produženje garancije 2 ili 3 godine slanja u Depo / dostavljanja u servis
Nadogradnje garancije 1, 2 ili 3 godine na licu mesta¹

Za razliku od naše konkurencije, Lenovo nudi:

Produženja i nadogradnje garancije

ThinkPlus ServicesProduženje garancije štiti vaše ulaganje i pruža mogućnost da podudarite garantni rok sa predviđenim radnim vekom svog ThinkPad tablet računara. Proširenje garancije vam daje pristup višim nivoima servisa i odziva, kao što je na licu mesta ili naredni radni dan servisa. Produženja garancije za ThinkPad tablet računar su dostupna za periode od 2 ili 3 godine (ukupno trajanje), sa početkom od početnog datuma prve garancije.


Tranzicione usluge – Priprema personalizovane instalacije operativnog sistema, bezbednost i označavanje sredstava

Lenovo Services – Transition ServicesTablet računarima je potrebno znatno prilagođavanje pre nego što budu spremni za poslovnu upotrebu. Jedinstvene Lenovo tranzicione usluge vam obezbeđuju prilagođavanje, bezbednost i mogućnost praćenja, koja vam je potrebna da biste tablet računare efikasno integrisali u organizaciju. Naš Centar za tehnologiju pripreme personalizovane instalacije operativnog sistema nudi automatizovanu instalaciju sa jednom tačkom kontakta, štedeći vreme i novac vaše organizacije, dok istovremeno povećava produktivnost i pruža bezbednost potrebnu za okruženje preduzeća.Saznajte više.We are here to help.  Call 1800-8185-219 (Lenovo Idea series) / 800-6011-343 (Lenovo Think series) and speak with a Lenovo Representative.


Take a quick surveyTake a quick surveyEmail this pageEmail this pagePrint this pagePrint this page
 

1. Usluga na licu mesta je dostupna samo u mrežama gradskih područja. Usluga „naredni radni dan servisa“ nije zagarantovana.