Home   >  Lenovo Services   >  Small Business   > 

Lenovo Usluge za mala i srednja preduzeća


Lenovo Services for Small and Medium BusinessesImate preduzeće o kome se starate, zato prepustite IT podršku kompaniji Lenovo.

Naš sveobuhvatni portfolio nagrađivanih usluga nudi fleksibilne opcije za podržavanje specifičnih potreba malih i srednjih preduzeća. Od puštanja u rad  do odlaganja, i u svim međukoracima, možete da računate na to da će kompanija Lenovo čuvati vaše podatke bezbednim i vaše preduzeće produktivnim.


Proširenja i nadogradnje garancije

ThinkPlus Services
  • • Nekada standardno pokriće garancije nije dovoljno. Kompanija Lenovo nudi produženja garancije za periode do pet godina (u zavisnosti od vašeg sistema), dajući vam rešenje usluge sa fiksnim trajanjem, fiksnim troškovima, koje vam omogućuju da precizno predvidite budžet za troškove opreme i osigurate pokriće svog sistema onoliko dugo koliko planirate da ga koristite.
  • • Nadogradnje garancije vam omogućuju da osigurate vreme odziva za popravku i da se nivo usluge podudara sa potrebama vas i vašeg preduzeća.Saznajte više.

Zaštita od slučajnog oštećenja

Accidental Damage ProtectionU veoma mobilnom svetu, nezgode se dešavaju. Zaštita od slučajnih oštećenja1 kompanije Lenovo vam pomaže da se pripremite za nepredviđene troškove i predvidite budžet za popravke PC računara koje nisu u garanciji, omogućujući preduzeću da nastavi da radi bez zastoja, dok minimalizuje neočekivane troškove popravke PC računara.
ADP štiti vaše ulaganje od operativnog ili strukturalnog oštećenja zbog običnih nezgoda, kao što su padovi, prosipanja tečnosti, električni udarni naponi ili kvar integrisanog ekrana i može da vam donese značajnu uštedu u odnosu na troškove popravke ili kupovinu novih PC računara. Saznajte više.


Usluga Zadrži svoj disk

Keep Your Drive ServiceKoliko vrede vaš dragoceni klijent, zaposleni i finansijski podaci? Sa Lenovo uslugom Sačuvaj svoju jedinicu diska zadržavate svoj čvrsti disk i podatke u malo verovatnom slučaju kvara jedinice diska.  Sa KYD, unapređujete sigurnost podataka i potencijalno ublažavate rizike građanske odgovornosti ako vaša organizacija rukuje osetljivim informacijama. Možete da odložite poslovne podatke po vašim uslovima, kada i kako vama odgovara.  KYD vam štedi potrebu da pratite pokvarene čvrste diskove u tranzitu i eliminiše povezanu papirologiju, oslobađajući IT resurse za kritične poslovne potrebe.Saznajte više.


Ovde smo da vam pomognemo.  Pozovite 1-866-968-4465 i razgovarajte sa predstavnikom kompanije Lenovo.


Print this pagePrint this page
 

1 - Zaštita od slučajnog oštećenja je usluga koja se isporučuje u servisu.