Home   >  Lenovo Services   >  Tablet Services   > 

Serviciile Lenovo pentru tableta ThinkPad


Lenovo Services for ThinkPad TabletTableta ThinkPad® Lenovo este tableta dvs. de acțiune. Aceasta este singura tabletă de pe piață care oferă un portofoliu complet de servicii la nivelul întreprinderii, cu funcții specifice pentru gestionarea mai bună a mai multor dispozitive, cu personalizare, securitate și urmărire a activelor. Lenovo oferă clienților o soluție cu sursă unică, acoperire globală și fiabilitate, și competență specifică produsului pe care clienții se pot baza.


Ce oferim?
Servicii oferiteDetalii
Servicii de tranziție Implementare, imagistică și etichetare de la distanță
Extindere a garanției 2 sau 3 ani în unitățile de service/carry-in¹
Opțiuni superioare de garanție 1, 2 sau 3 ani în teren¹

În comparație cu concurența, Lenovo oferă:
  • • Comoditatea asistenței la sediul clientului (acolo unde este disponibilă), care minimizează în mod semnificativ timpii morți.
  • Extinderi ale garanției până la trei ani vs. un an garanție în cazul majorității concurenților noștri.
  • Imagistică personalizată de către experții Lenovo; personalizarea și setarea securității pentru fiecare tabletă, înainte de implementare, contribuie la realizarea de economii.
  • Servicii de etichetare a activelor în fabrică. Economisiți timp. Astfel puteți avea control imediat asupra tabletelor dvs. – din prima zi.

Extinderea garanției și opțiunile superioare de garanție

Extinderea garanției vă protejează investiția și vă oferă oportunitatea de a corela termenul de garanție cu viața utilă a tabletei ThinkPad. Opțiunile superioare de garanție vă oferă acces la niveluri de servicii mai înalte și timp de reacție mai scurt, precum garanția la sediul clientului sau service-ul asigurat a doua zi lucrătoare. Extensiile garanției pentru tableta ThinkPad sunt disponibile pentru perioade de 2 sau 3 ani (durată totală), începând cu data începerii termenului de garanție inițial.


Servicii de tranziție – Imagini, securitate și etichetare de active

Tabletele au nevoie de o personalizare semnificativă înainte de a fi gata pentru utilizare în activitatea de afaceri. Serviciile de tranziție unice de la Lenovo vă oferă personalizarea, securitatea și capacitatea de urmărire de care aveți nevoie pentru a integra efectiv tabletele în firma dvs. Centrul nostru de tehnologie a imaginii oferă implementare cu un singur punct de contact, economisind timp și bani pentru compania dvs, sporind productivitatea și oferind securitatea necesară în mediul corporativ.


Suntem aici pentru a ajuta.  Apelați 0800 896 670 pentru produsele din seriile IdeaPad, IdeaCentre, IdeaPad Tablet k1 si Lenovo B, V, G.  sau 021230 0314 pentru produsele din seriile ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation si ThinkServer. 1-866-968-4465 și vorbiți cu un reprezentant Lenovo.Linkuri asociate
Asistenţă tehnică

Încercați serviciul nostru premiat de asistență online.
Aflați mai multe >


Take a quick surveyTake a quick surveyEmail this pageEmail this pagePrint this pagePrint this page
 

1. Service-ul la sediul clientului este disponibil numai în zonele metropolitane. Service-ul a doua zi de lucru nu este garantat.