Home   >  Lenovo Services   >  Small Business   > 

Serviciile Lenovo pentru întreprinderile mici și mijlocii


Lenovo Services for Small and Medium BusinessesAveți o afacere de care trebuie să aveți grijă, deci lăsați asistența IT în grija Lenovo.

Portofoliul nostru cuprinzător de servicii premiate oferă opțiuni flexibile care satisfac necesitățile specifice ale întreprinderilor mici și mijlocii. De la implementare la eliminare și toți pașii intermediari, puteți conta pe Lenovo pentru a păstra datele în siguranță și pentru a menține nivelul de productivitate al afacerii dvs.


Extinderea garanției și opțiunile superioare de garanție

ThinkPlus Services
  • • Uneori, acoperirea pe care o oferă garanția standard nu este suficientă. Lenovo vă oferă extinderi ale garanției pe perioade de până la cinci ani (în funcție de sistemul dvs.), punându-vă astfel la dispoziție o soluție pe termen fix, cu costuri fixe, care vă permite să estimați cu exactitate cheltuielile cu echipamentele și să asigurați sistemul dvs. cât timp doriți să îl utilizați.
  • • Opțiunile superioare de garanție sunt opțiuni flexibile care asigură timpul de reacție și nivelul de calitate al serviciului necesare pentru a satisface exigențele dvs. și nevoile afacerii dvs.Aflați mai multe.

Protecție împotriva deteriorării accidentale

Accidental Damage ProtectionÎntr-o lume mereu în mișcare, accidentele se întâmplă mereu. Serviciul de protecție împotriva deteriorării accidentale de la Lenovo1 oferă un mod previzibil de a vă pune la adăpost de reparațiile care nu intră în garanția PC-urilor, permițându-vă să evitați întreruperea productivității, în timp ce minimizați costurile neprevăzute generate de reparația PC-urilor.

• ADP vă protejează investiția împotriva deteriorărilor ce pot apărea în timpul exploatării sau împotriva daunelor structurale care se datorează unor accidente comune, precum căderea de la înălțime, contactul cu lichide, șocurile electrice sau defecțiunile ecranului integrat și vă pot ajuta să economisiți sume semnificative legate de costul reparațiilor sau de cumpărarea unui nou PC.


Serviciul Păstrați-vă unitatea

Keep Your Drive ServiceCât valorează datele celor mai buni clienți, ale angajaților și datele dvs. financiare? Cu Serviciul Păstrați-vă unitatea, vă păstrați hardul și datele, în cazul puțin probabil al unei defectări a unității. Cu KYD, îmbunătățiți securitatea datelor și diminuați riscul de răspundere civilă dacă organizația dvs. operează cu informații confidențiale.
Puteți șterge permanent date legate de afacere cum și când doriți. KYD vă scutește de necesitatea de a urmări hardurile defecte în circulație și elimină documentația asociată acestora, eliberând resurse IT pentru necesitățile esențiale ale afacerii. Aflați mai multe.


Suntem aici pentru a ajuta.  Apelați 0800 896 670 pentru produsele din seriile IdeaPad, IdeaCentre, IdeaPad Tablet k1 si Lenovo B, V, G.  sau 021230 0314 pentru produsele din seriile ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation si ThinkServer și vorbiți cu un reprezentant Lenovo.Linkuri asociate
Asistenţă tehnică

Încercați serviciul nostru premiat de asistență online.
Aflați mai multe >


Print this pagePrint this page
 

1 - Protecția în cazul deteriorării accidentale este un serviciu furnizat în unitățile de service.