Home   >  Lenovo Services   >  Imaging Services   > 

Serviciile Lenovo – Servicii de imagistică


Lenovo Services – Imaging ServicesModul în care configurați PC-urile dvs. va influența obținerea rezultatelor la care vă așteptați de la investiția dvs. Pregătirea, planificarea și implementarea sistemelor consumă foarte mult timp și au costuri prohibitive. De fapt, Gartner 1 estimează că firmele mari cheltuiesc până la 300 USD/sistem pentru a realiza imagini, a încărca și a configura manual fiecare PC nou. Portofoliul cuprinzător de soluții Lenovo oferă un echilibru perfect între eficiență și performanță, făcând trecerea de la serviciile costisitoare și complexe furnizate de la birou la un proces automat, care pune în aplicare bunele practici din domeniu.

Cu Lenovo Image Design Services aveți acces direct la competența în inginerie Lenovo. Vă oferim imagini personalizate pe baza nevoilor firmei dvs, ceea ce vă ajută să maximizați investiția dvs. în hardware și să economisiți sume substanțiale de-a lungul duratei de viață a sistemelor dvs.


 • • Crearea de imagini standard/statice – permite o reacție rapidă la schimbările imaginilor sau la nevoile de implementare
 • • Imagistică dinamică – consolidați variabilitatea imaginilor într-o soluție de implementare unică
 • • Imagistică inteligentă – combină hardware-ul Lenovo și imaginea Windows 7 a clientului într-o soluție de imagistică dinamică unică
 • • Enhanced Experience Technology (EET) – imagistica maximizează performanțele Windows 7 pe sistemele dvs.
 • • Verificare a imaginii – validați imaginea și depistați erorile mai devreme în procesul de implementare
 • • ImageUltra – consolidează toate necesitățile de imagistică ale unei companii într-o singură soluție inteligentă de implementare pentru PC-uri Aflați mai multe

De ce Lenovo?


Lideri în domeniu
 • • Fondat în 1996
 • • Tehnicienii/inginerii au împreună aproape 200 de ani de experiență în imagistică
 • • Peste 8.000.000 de imagini personalizate implementate pentru peste 3.000 de clienți
 • • Certificat ISO 9001

Acoperire mondială
 • • Patru locații oferă acoperire mondială
 • • Proces de imagistică personalizată standardizat la nivel global

Suntem aici pentru a vă ajuta. Sunați la 0800 896 670 pentru produsele din seriile IdeaPad, IdeaCentre, IdeaPad Tablet k1 si Lenovo B, V, G. sau 021230 0314 pentru produsele din seriile ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation si ThinkServer1-866-968-4465 și vorbiți cu un reprezentant Lenovo.Linkuri asociate
Formare

Răsfoiți catalogul nostru pentru oferta de produse și cursuri.
Aflați mai multe


Asistență tehnică

Încercați serviciul nostru de asistență tehnică online premiat.
Aflați mai multeServiciile Lenovo – Servicii de imagistică standard

Lenovo Services – Imaging ServicesServiciile de imagistică Lenovo pot contribui la scăderea costurilor, ajută la implementarea rapidă și reduc erorile care apar în timpul implementării.

Crearea de imagini personalizate - Ne vom consulta pentru definirea necesităților dvs. privind imaginile. Apoi, vom genera o imagine personalizată care cuprinde o limbă, un sistem de operare și specificațiile companiei dvs. După testare, veți primi varianta finală pentru verificare și aprobare.

Crearea de imagini personalizate în mai multe limbi - După ce ne consultăm cu dvs, vom genera o nouă imagine, într-o limbă suplimentară pentru un sistem de operare și pentru aplicațiile companiei dvs.

Adăugarea unui driver de dispozitiv suplimentar - Dacă doriți să adăugați opțiuni suplimentare unei pre-încărcări standard, vom adăuga driverele de dispozitiv specificate și vom verifica compatibilitatea. Drept urmare, imaginea va putea fi utilizată cu configurația dvs. hardware.

Modificarea sau migrarea unei imagini furnizate de client - După ce ne vom consulta cu dvs, vom efectua modificările necesare ale imaginii personalizate existente. Vom identifica și vom rezolva problemele pe care le depistăm în imagine și vă vom face recomandări în consecință. Vom testa imaginea și apoi o veți primi pentru verificare și aprobare.

Verificarea imaginilor furnizate de clienți - Aceasta constă în consultare și dezvoltarea unui program de teste. După ce testăm imaginea, vă trimitem un raport cuprinzător privind erorile din imagine și vom include documentație privind soluția. După ce realizați modificările, Lenovo va revalida imaginea nouă.

Pregătirea imaginii pentru producție - Înainte de a încărca imaginea, ne vom asigura că aceasta se încarcă în mod corect, nu conține viruși, nu sunt prezente erori de imagine evidente și o vom pregăti pentru producție.

Imagini pentru hardware ieșit din producție - Deoarece clienții doresc să extindă viața elementelor de hardware, Lenovo poate crea o imagine pentru a utiliza hardware de tip vechi cu sistemul de operare și cu standardele de software curente ale unei companii. Putem genera, migra/modifica și verifica imagini pentru integrare fără cusur a elementelor de hardware noi și existente și putem reduce astfel variabilele care pot spori costurile de asistență. Este posibil să fie necesară furnizarea de elemente hardware pentru testare.

Inginer pe teren pentru imagini standard - Acum este posibil ca un inginer specializat în imagini de la Lenovo să realizeze oricare dintre serviciile de mai sus la sediul clientului. În prezent, serviciile furnizate de ingineri Lenovo la sediul clientului sunt disponbile numai în SUA.


Suntem aici pentru a vă ajuta. Sunați la 0800 896 670 pentru produsele din seriile IdeaPad, IdeaCentre, IdeaPad Tablet k1 si Lenovo B, V, G. sau 021230 0314 pentru produsele din seriile ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation si ThinkServer1-866-968-4465 și vorbiți cu un reprezentant Lenovo.Link asociat
Tehnična podpora

Preizkusite našo nagrajeno spletno podporo.Aflați mai multe.Serviciile Lenovo – Serviciile ImageUltra

Lenovo Services – Imaging ServicesCu ImageUltra, este incredibil de simplu de lucrat cu o varietate de sisteme de operare, limbi, computere și aplicații de grup dintr-o companie.

O firmă dotată cu ImageUltra este pregătită pentru actualizări rapide, fără cusur, la versiuni noi de hardware imediat ce acestea sunt lansate, deoarece driverele elementelor hardware pot fi detașate de sistemul de operare elementar și de imaginea softului aplicației.

ImageUltra Services


Serviciile ImageUltra

Generare de imagini - Creare de imagini unice pentru desktopuri și laptopuri Lenovo.

Pregătire pentru producție - Pregătirea imaginii ImageUltra Builder existente a clientului pentru lansare în producție sau pentru încărcare prealabilă pe configurațiile personalizate ale clienților.

Verificarea generării - Imagine-test pentru verificarea exactității și pentru trimiterea unui rezumat al rezultatelor clientului.

Modificare/Migrare - Consultați-vă cu clientul și stabiliți un program de teste sau modificările necesare ale imaginii existente; identificați/rezolvați probleme.

Dezvoltare de module - Creați module individualizate conform solicitărilor clienților din fragmente de software.


Suntem aici pentru a vă ajuta. Sunați la 0800 896 670 pentru produsele din seriile IdeaPad, IdeaCentre, IdeaPad Tablet k1 si Lenovo B, V, G. sau 021230 0314 pentru produsele din seriile ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation si ThinkServer1-866-968-4465 și vorbiți cu un reprezentant Lenovo.Linkuri asociate
Tehnična podpora

Preizkusite našo nagrajeno spletno podporo.Aflați mai multe.Servicii Lenovo – Feedback de la clienți privind serviciile de imagistică

De ce Lenovo?

Lenovo Services – Imaging ServicesCentrul de tehnologie a imaginii Lenovo (ITC) oferă un portofoliu de soluții cuprinzător, care vă ajută să realizați tranzițiile în afacerea dvs. Cu un personal excelent și soluții inovatoare, ITC Lenovo vă oferă atenția necesară pentru furnizarea unui serviciu de valoare unor clienți mulțumiți.


Lideri în domeniu
 • • Fondat în 1996
 • • Tehnicienii/inginerii au împreună peste 200 de ani de experiență în imagistică
 • • Peste 8.000.000 de imagini personalizate implementate pentru peste 3.000 de clienți
 • • Certificat ISO 9001

Acoperire mondială
 • • Patru locații oferă acoperire mondială
 • • Proces de imagistică personalizată standardizat la nivel global

"Serviciile Lenovo sunt remarcabile. Trecem la un „Lenovo shop” pentru implementarea 1:1."
-Administrator IT
Școlile din Orange County, NC

"Cu ajutorul serviciilor de imagistică Lenovo, sistemele studenților au fost personalizate de la prima pornire de sistem. Instrumentul Salvare și recuperare s-a dovedit a fi crucial din prima zi a implementării laptopurilor, când a fost necesară refacerea imaginii mai multor sisteme."
- Administrator IT
Școli publice din Daviess County, KY

"QinetiQ a economisit timp și costuri care apar în general în timpul implementării inițiale prin faptul că nu a mai fost necesară monitorizarea procesului de creare a imaginii în cadrul firmei. De asemenea, metoda de furnizare a serviciilor Lenovo a îndeplinit cerințele noastre privind nivelul înalt de securitate."
- VP, Tehnologia informației
QinetiQ, Regatul Unit

"Egro a decis că, din cauza personalului limitat, notebook-urile trebuie încărcate în prealabil cu imagini personalizate și, prin urmare, a folosit serviciile ImageUltra, furnizate prin Centrul de tehnologie a imaginii Lenovo."
- Director
EGRO, Elveția


Comentarii de la alți clienți ...

"Apreciez calitatea și efortul depus de centrul pentru tehnologie a imaginii. Când primesc imaginile, nu trebuie să modific nimic. În acest mod, economisesc timp și bani. Îți mulțumesc, Lenovo."

"Am colaborat foarte bine cu personalul centrului pentru imagistică, care a avut un rol foarte important în succesul proiectelor mele."

"Serviciul a fost extraordinar, cu greu aș putea sugera îmbunătățiri."

"Experiența mea cu cei de la Centrul de imagistică Lenovo a fost minunată! A fost cu siguranță un proces prin care vom trece din nou și pe care îl vom recomanda altora. Am avut un termen foarte strâns, iar inginerul Lenovo și-a făcut treaba fără complicații. A fost o plăcere să colaborăm cu ei!"

"Personalul a fost prompt, eficient și amabil. Colaborarea a fost excelentă. Poate data viitoare ați putea face măcar o mică greșeală, astfel încât să vă putem recomanda o eventuală îmbunătățire."

"Inginerul de la Centrul de tehnologie a imaginii a făcut o treabă excelentă, comunicându-ne tot ceea ce era necesar și contactându-ne privind testarea produsului finit. Am realizat câteva reglaje minore foarte rapid și eficient. O treabă excelentă!"


Suntem aici pentru a vă ajuta. Sunați la 0800 896 670 pentru produsele din seriile IdeaPad, IdeaCentre, IdeaPad Tablet k1 si Lenovo B, V, G. sau 021230 0314 pentru produsele din seriile ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation si ThinkServer1-866-968-4465 și vorbiți cu un reprezentant Lenovo.Linkuri asociate
Tehnična podpora

Preizkusite našo nagrajeno spletno podporo.Aflați mai multe.


Print this pagePrint this page
 

1 - “Toolkit, costul migrării Windows 7”, Gartner, 16 octombrie 2009 #G00171501

* Lenovo are centre de imagistică în Research Triangle Park, Carolina de Nord; Yamato, Japonia; Shenzhen, China și Bratislava, Slovacia. Aceste centre oferă creare personalizată de imagini, gestionare, testare a compatibilității și alte servicii.